About Me.


Misschien kom ik in eerste instantie wat rustig over, maar als video- en motiondesigner bij een vooraanstaand bureau in Nederland, breng ik een wereld van creativiteit en enthousiasme met me mee. Mijn ervaring met het werken voor enkele van de grootste merken heeft mij gevormd tot een dynamische professional, vol passie voor mijn vak.

In mijn werk draait alles om samenwerking en innovatie. Ik geniet van de synergie die ontstaat wanneer ik met mijn collega’s samenwerk, en ik ben altijd bereid om te leren en te groeien. Mijn brede interesse in multimedia helpt me om snel nieuwe trends en technieken op te pikken, essentieel in onze snel veranderende industrie.

Creativiteit is mijn drijfveer. Of het nu gaat om het ontwerpen van een indrukwekkende animatie, het schieten van een krachtige video, of het creΓ«ren van visueel verbluffend grafisch ontwerp, mijn doel is om verhalen te vertellen die de boodschap helder over brengen en inspireren.

Ik hecht veel waarde aan het evalueren en verbeteren van ons teamwerk. Door kritisch en constructief te kijken naar onze projecten, streef ik ernaar om niet alleen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, maar ook om ons als team voortdurend te ontwikkelen.

Skills.


Graphic Design
Photography
Animation
3D
HTML/CSS/JS
Video